Οι 7 πιο σέξι αθλήτριες του 2019

Οι 7 πιο σέξι αθλήτριες του 2019

 Πολλές είναι οι γυναίκες, οι οποίες ασχολούνται μεν με τον αθλητισμό, προσέχουν δε την εμφάνισή τους και την εικόνα τους. Πέρα από τις πολλές τους ικανότητες ως αθλήτριες, διατηρούν και τον τίτλο του sexy για το 2019.

1. Η αλπική σκιέρ Lindsey Vonn με fans ανά την υφήλιο, έχει κατακτήσει πολλές πίστες του σκι. Έχει κερδίσει το χρυσό στους χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2010. Ενώ έχει φωτογραφηθεί και για το Sports Illustrated ως μία ακόμη sexy γυναίκα αθλήτρια.

 

 

 

 

2. Alex Morgan

Μία από τις καλύτερες παίκτριες ποδοσφαίρου είναι η Alex Morgan.Η αθλήτρια ποδοσφαίρου εκτός του ότι είναι πολύ καλή παίκτρια, έχει και εξαιρετική εμφάνιση. Έχει κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια, καθώς και παγκόσμιο κύπελλο. 

 

 3. Ellen Hoog

Η Ellen Hoog είναι γνωστή αθλήτρια του χόκεϊ στην Ολλανδία. Έχει κερδίσει δύο φορές τον Παγκόσμιο τίτλο, ενώ η παρουσία της στα γήπεδα κάνει πάντα αίσθηση, καθώς είναι μία λαμπερή γυναίκα. 

4. Gina Canaro

Εκτός από αθλήτρια των MMA, η Gina Canaro είναι και μία απίστευτα sexy γυναίκα. Εργάζεται επίσης ως μοντέλο και ηθοποιός, ενώ την έχουμε δει και στην ταινία Fast and Furious. 

 5. Alana Blanchard

Η Alana Blanchard θεωρείται μία από τις πιο sexy surfers στον κόσμο. Έχει αποκομίσει πολλούς τίτλους σε διάφορες χώρες, ενώ έχει πάρει μέρος και στο ASP World Tour.

6. Leryn Franco

H Leryn Franco εκτός από αθλήτρια της ρίψης, είναι και μία από τις πιο sexy παρουσίες στον χώρο του αθλητισμού. Μικρή έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, αλλά και με τον χώρο της ηθοποιίας. 

 7. Jaque Carvalho

Μία από τις καλύτερες παίκτριες volley της Βραζιλίας είναι η Jaque Carvalho. Έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και φυσικά δεν περνά απαρατήρητη, καθώς είναι μία πολύ όμορφη και sexy γυναίκα.