Τερζής – Χαριστέας σε παίκτες του Άρη: «Αξίζαμε τη νίκη, έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Τερζής – Χαριστέας σε παίκτες του Άρη: «Αξίζαμε τη νίκη, έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Άρη μετά τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Αρης διέλυσε τους «πράσινους» με 4-0, ενώ στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας άξιζε τη νίκη, την οποία έχασε στις λεπτομέρειες.

Στην προπόνηση της Τρίτης (23/9), εκτός από τον Τόλη Τερζή, βρέθηκε και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγγελος Χαριστέας.

Οι δύο άνδρες μίλησαν στους παίκτες και τους συνεχάρησαν για την παρουσία τους στα δύο αυτά ματς. Παράλληλα τους ζήτησαν να συνεχίσουν ανάλογα και να παίζουν πάντα σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτουν.

Ο Αγγελος Χαριστέας είπε: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε στην τούμπα. Αξίζαμε τη νίκη αλλά τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας . Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως . Αυτό που έμεινε από τα δυο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι ότι όλη η Ελλάδα είδε ποιες είναι οι δυνατότητες μας . Πήραμε 4 βαθμούς στα δυο ντέρμπι ενώ αξίζαμε 6 . Έχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα το δείξαμε και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι .

Αφήνουμε πίσω μας τα ντέρμπι και βλέπουμε το επόμενο ματς. Θα είναι δύσκολο και πρέπει να ετοιμαστούμε κατέληξα για να πάρουμε τη νίκη . Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο και πρέπει να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας », ήταν τα λόγια που είπε ο Χαριστέας.

Από την πλευρά του ο Τόλης Τερζής που θα είναι – όπως όλα δείχνουν- ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας, τουλάχιστον ως το φινάλε της περιόδου, ανέφερε: «Θέλω να σας συγχαρώ για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον τούμπα αν και δικαιούμασταν τη νίκη . Σημασία έχει ότι στα δυο τελευταία ντέρμπι αποδείξατε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός κι εκτός έδρας .

Δεν μας φοβίζει τίποτα και κανείς όσο εμείς παίζουμε έτσι . Δημιουργήσαμε προσδοκίες και είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα . Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είναι σίγουρος ότι προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι . Η σκέψη μας τώρα μόνο στη Λάρισα . Ξεχάστε το ντέρμπι , συγκέντρωση μόνο στο ματς του Σαββάτου για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας», κατέληξε ο Τερζής.

πηγή sportime.gr