Ηρακλής: Δηλώνει συμμετοχή στο Γ' τοπικό της ΕΠΣΜ

Ηρακλής: Δηλώνει συμμετοχή στο Γ' τοπικό της ΕΠΣΜ

Μετά το ναυάγιο συμμετοχής στη Γ' Εθνική με τον ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου

(που μετά τις τελευταίες εξελίξεις απέσυρε τη συμμετοχή του από το επικείμενο πρωτάθλημα), οι άνθρωποι του Ηρακλή αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣΜ, αναφέρει το ethnos.gr, Η πρωτοβουλία ανήκει σε παράγοντες του Ηρακλή, στον πρόεδρο του βόλεϊ, Μάκη Καλαϊτζίδη και στον Θάνο Τσουρέκα, που θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια.

Η νέα ομάδα θα ονομάζεται Ηρακλής 2015 και θα αγωνιστεί με τον ΑΦΜ του τμήματος βόλεϊ («Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015»). Θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της Κ19 και της Κ17, ενώ η νέα ομάδα θα έχει τα χρώματα και το έμβλημα του Ηρακλή.

Ήδη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι συζητήσεις με την ΕΠΣΜ και την ΕΠΟ, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα με τη βοήθεια νομικών και πλέον απομένει η τελική έγκριση και η κλήρωση του πρωταθλήματος, που θα επικυρώσει την παρουσία του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι του Ηρακλή θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την αναζήτηση επενδυτή, ώστε να επιστρέψει άμεσα ο σύλλογος στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά ταυτόχρονα να μην μείνει εκτός ποδοσφαίρου για μία ολόκληρη σεζόν.