Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Άννα Κορακάκη

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Άννα Κορακάκη

Ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η Άννα Κορακάκη μετά την

ολοκλήρωση της κατασκευής σύγχρονου σκοπευτηρίου 25 μέτρων στην Δράμα με την μεγίστη συμβολή του δραμινού εφοπλιστή Αρη Θεοδωρίδη. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο σκοπευτήριο κοντά στο κέντρο της πόλης όπου η Ολυμπιονίκης μας θα πραγματοποιεί της προπονήσεις της (μαζί με τον αδερφό της Διονύση).

Ο ενθουσιασμός και παράλληλα η συγκίνηση για την ολοκλήρωση είναι έκδηλη, μιας και η Αννα περίμενε πως και πως αυτό το σκοπευτήριο, πράγμα που φαίνεται και στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις…

“Κι αφού κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τις προπονήσεις, θα ξεκινήσω με τις ευχές μου σε όλους τους μαθητές για καλή σχολική χρονιά, γεμάτη πολλή γνώση, πρόοδο, όμορφες αναμνήσεις και νέους φίλους!
Από μεριάς μου, σας ανακοινώνω με μεγάλη, πολύ μεγάλη χαρά, ότι η χθεσινή μέρα με βρήκε και ‘μένα σε αίθουσα…όχι σχολική, αλλά αθλητική!

Πρόκειται για την ολοκλήρωση της κατασκευής του σκοπευτηρίου 25 μέτρων, το δικό μου σχολείο, έργο του κ. Άρη Θεοδωρίδη, στο οποίο έκανα την πρώτη μου προπόνηση μόλις χτες. Είναι ένας απίστευτος χώρος, καλύτερος από το καλύτερο όνειρο.

Δε μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου όταν το αντίκρισα…Εικόνες και μνήμες από την κατεδάφιση του προηγούμενου χώρου τρία χρόνια πριν και τα όσα περάσαμε, έγιναν τώρα δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης.

Ελπίζω να είμαι γερή να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και μία μέρα αυτός ο χώρος να μπορέσει φιλοξενήσει και άλλα παιδιά που ονειρεύονται. Πλέον, χάρη στον κ. Άρη, προπονούμαι σε απίστευτες συνθήκες, τέτοιες που δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα βρεθώ…Η ευγνωμοσύνη που νιώθω-νιώθουμε οικογενειακώς γι’ αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να περιγραφεί.

Κ. Άρη, όλα τα ευχαριστώ του κόσμου δεν θα ‘ναι ποτέ αρκετά.”

dramini.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.