Στον αέρα η συμφωνία ΠΑΟΚ – ΕΡΤ

Στον αέρα η συμφωνία ΠΑΟΚ – ΕΡΤ

Ένα από τα ερωτήματα του καλοκαιριού στο μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αν θα βρει ή όχι τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν Σαββίδης τα είχε βρει με την προηγούμενη κυβέρνηση και η συμφωνία είχε κλείσει στα 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το ποσό ήταν σούπερ για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά οι υπογραφές δεν έπεσαν, παρότι υπήρχε το χρονικό περιθώριο να κλειδώσει και τυπικά το deal.

Η πρώτη διαρροή από την κυβέρνηση ήταν πως θα πέσει «ψαλίδι» στις συμφωνίες με τις ομάδες και ότι ο ΠΑΟΚ θα υπέγραφε στο δημόσιο κανάλι με ετήσιο τηλεοπτικό συμβόλαιο ύψους 6 εκατ. ευρώ. Ποσό λογικό, βάσει των δεδομένων της αφοράς. Οι νταμπλούχοι έπαιρναν από τη Nova 5,5 εκατ. ευρώ, οπότε δικαιολογείται αυτή η μικρή αύξηση.

Το τελευταίο διήμερο διαρρέεται πάντως ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα υπογράψει τελικά στην ΕΡΤ, καθώς θεωρείται υπέρογκο το ποσό των 6 εκατ. ευρώ για μία ομάδα, έστω κι αν αυτή είναι ο Δικέφαλος του Βορρά. Μπορεί αυτή η διαρροή να είναι και παιχνίδι τακτικής. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

 

Πηγή:newsbreak.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.