Την Τετάρτη εκδικάζεται η υπόθεση του Ηρακλή

Την Τετάρτη εκδικάζεται η υπόθεση του Ηρακλή

Ο Ηρακλής κινείται νομικά για την επιστροφή του στην Super League, με την υπόθεση των «κυανόλευκων» να εκδικάζεται την προσεχή Τετάρτη από την ΕΠΟ.

Οι “κυανόλευκοι” κινούμενοι από την αθωωτική απόφαση του συμβουλίου εφετών (Αθωώθηκε μεγαλομέτοχος του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος) κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητά την επιστροφή του στη Super League 1.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Ηρακλή κινούνται κατά της απόφασης του 2011 που έστειλε τον Ηρακλή στην ερασιτεχνικές κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής είχε τιμωρηθεί από την ΕΠΟ για πλαστή ενημερότητα, την στιγμή που για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν προβλέπονταν κάτι τέτοιο, αλλά χρηματικό πρόστιμο.

Ο Γ.Σ Ηρακλής έχει αναθέσει την συγκεκριμένη υπόθεση στους δικηγόρους Γιώργο Παναγόπουλο και Χάρη Γρηγορίου οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο εκδίκαση της Τετάρτης.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πείσουν τους ανθρώπους της ΕΠΟ, ζητώντας την επιστροφή τους στην Super League από όπου και υποβιβάστηκε πριν από οχτώ χρόνια.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά πρόκειται να καταβάλουν τα μέγιστα. Αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Γηραιού δίνει η κίνηση της ΕΠΟ να συνεδριάσει μόλις είκοσι ημέρες μετά το αίτημα των «κυανόλευκων».