ΠΑΟΚ: Συγγνώμη Χάτζι σε Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Συγγνώμη Χάτζι σε Σαββίδη

Ο Γκιόργκι Χάτζι επιτέθηκε με ακραίους χαρακτηρισμούς στον Ραζβάν Λουτσέσκου

για τα όσα υποστήριξε κατά της Κ21 της Ρουμανίας και της προσπάθειας που κάνει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης και προπονητής της Βιτορούλ, ενέπλεξε ακόμη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στα λεγόμενά του: "Δεν ξέρω γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα Νέων της Ρουμανίας.

Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρό του τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα!", υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Η νομική υπηρεσία του Δικεφάλου πήρε την Τρίτη (25/6) εντολή να κινηθεί εναντίον του 54χρονου θρύλου του ρουμανικού ποδοσφαίρου, προμηνύοντας εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Την Τετάρτη (26/6) το πρωί ο Χάτζι ζήτησε συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη για τις δηλώσεις του από την επίσημη σελίδα της ομάδας από την Κοστάντζα.

"Το μόνο που έκανα ήταν να αντιδράσω στην δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επειδή όλη αυτή η γενιά της Eθνικής U21 της Ρουμανίας πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και όχι μόνο 5-6 παίκτες. Σας διαβεβαιώ πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και την εκτίμησή μου. Ξέρω τι σημαίνει να στηρίζεις οικονομικά μια ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Με μεγάλο σεβασμό, Γκιόργκι Χάτζι", ήταν το περιεχόμενο αυτής.

πηγή sport24.gr