ΠΑΟΚ: Ο Βέρνμπλουμ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του

ΠΑΟΚ: Ο Βέρνμπλουμ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του

Ενα από τα ζητήματα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που θ' αρχίσει στις αρχές Ιουλίου,

στην Ολλανδία, θα είναι η κατάσταση του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός χαφ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στα μέσα Δεκεμβρίου, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία του για το σοβαρό τραυματισμό και σήμερα, μετά από πολλούς μήνες, φόρεσε για πρώτη φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια και το χάρηκε τόσο ώστε να κάνει και σχετική ανάρτηση στο Instagram

Δείτε την εδώ:

 

Πρόσφατα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας είχε μιλήσει για την κατάσταση του Σουηδού τονίζοντας πως στο ξεκίνημα της προετοιμασίας  θα είναι έτοιμος να κάνει κανονικές προπονήσεις:

"Ο Βέρνμπλουμ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που κάνει ατομικές προπονήσεις, τρέχει καλά, γυμνάζεται πολύ καλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ, και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Πιστεύω θα είναι στη διάθεση του προπονητή στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά δεν μπορώ να ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι από πλευράς ρυθμού και δεν μπορώ να το καθορίσω εγώ αυτό".

Η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Βέρνμπλουμ είναι ένα από τα ζητούμενα για το Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θα είναι πολύ σημαντικό να έχει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στη μεσαία του γραμμή.

πηγή sport24.gr