ΠΑΟΚ: Τι ισχύει και τι όχι με την ανανέωση του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει και τι όχι με την ανανέωση του Βαρέλα

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ παραμένει σε εκκρεμότητα, με το μεγαλύτερο αγκάθι να έχει να κάνει και με την εμπλοκή που προέκυψε στο θέμα της αμοιβής του εκπροσώπου του.

Στη Ρουμανία, που ασχολούνται με τον στόπερ του Δικεφάλου λόγω της προηγούμενης παρουσία του στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία μάλιστα είχε κατακτήσει το νταμπλ, αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον ΠΑΟΚ.

Προφορική συμφωνία ανάμεσα στις πλευρές πράγματι υπήρξε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Βαρέλα είχε μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του Δικέφαλου για τριετές συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια προέκυψε η γνωστή εμπλοκή.

Η δήλωση του Φερνάντο Βαρέλα «αγαπώ τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη» είναι ενδεικτική της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να τα βρει με το Δικέφαλο. Και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ,εφόσον οι δύο πλευρές καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα φτάσουν σε συμφωνία.

Ωστόσο, το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη, δεν μπορεί παρά να είναι ανησυχητικό. Πολύ περισσότερο αν ισχύουν οι πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων από την Κίνα για τον ηγέτη της άμυνας του ΠΑΟΚ.

πηγή sport24.gr