Γ. Κούδας: Να μεθύσουμε, αλλά να μην πέσουμε σε κώμα

Γ. Κούδας: Να μεθύσουμε, αλλά να μην πέσουμε σε κώμα

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα συναισθήματά του, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την προσφορά του Αντελίνο Βιειρίνια.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τα συναισθήματα για τον τίτλο: «Είναι σίγουρα πολλά τα 34 χρόνια. Στο ποδόσφαιρο, ειδικά στη χώρα μας, πολλές φορές δεν κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι ωραίο να μεθύσουμε από το νέκταρ της νίκης, αλλά μην πέσουμε σε κώμα. Είμαστε σαν λαός έτσι που δεν βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το χαρεί, αλλά αμέσως μετά να δει την επόμενη μέρα».

Για το ρόλο του συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη που έχει στην ΠΑΕ: «Έχω τη χαρά να με τιμούν με μια θέση του συμβούλου του κυρίου Σαββίδη. Ο κ. Σαββίδης πραγματικά ακούει και σέβεται τις απόψεις μου. Μετά το πρωτάθλημα του 1985 μεθύσαμε, δεν είχαμε κάποιους ανθρώπους που ήταν στιβαροί και φτάσαμε από πρωταθλητές στη δέκατη θέση. Γι’ αυτό τώρα λέω πως θα πρέπει να το χαρούμε, αλλά να σκεφτούμε και το μέλλον».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα παικτών, αλλά έχει και πέντε σοβαρά τραυματίες. Αν δεν έχεις αυτό το βάθος στον πάγκο και αν δεν έχεις προσωπικότητες σαν τον Βιεϊρίνια, δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Η ομάδα είναι οικογένεια και αυτό φαίνεται στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

Για την προσφορά του Βιεϊρίνια: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής βάζει τη σφραγίδα του. Ο Βιεϊρίνια, σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα βάζει τη σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ. Αν του δώσει και δύναμη ο Θεός, μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει για χρόνια στον ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ίσως πιο ΠΑΟΚτσής κι από μένα. Τον τιμούμε για όλα όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ».