Ο Ιβάν Σαββίδης κάλυψε τα έξοδα νοσηλείας του εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλυψε τα έξοδα νοσηλείας του εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ

«Η ζωή του Μάκη Μανάβη οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη»

 

«Ο Μάκης Μανάβης πέρασε μια φοβερή περιπέτεια. Με παθήσεις σε όλη την αορτή από πάνω μέχρι τα πόδια κάτω. Εκανε μια δύσκολη επέμβαση και τώρα είναι πολύ καλά. Θα ακολουθήσει μια δεύτερη επέμβαση στο ουροποιητικό σύστημα και ο Μάκης θα ξαναγυρίσει στην ενεργό δράση. Φτιάξαμε τον... κινητήρα, τώρα θα κάνουμε και το καπό με τα φανάρια. Επειδή ο Μάκης Μανάβης είναι θρύλος των φιλάθλων, ο κ. Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στον Μάκη Γκαγκάτση να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γι’ αυτό κι εγώ τον έφερα στο “Διαβαλκανικό” που είναι ο φυσικός μου χώρος και επέλεξα τους καλύτερους ανά ειδικότητα γιατρούς» τόνισε στο Αθλητικό Μετρόπολις 88,5 ο διακεκριμένος καρδιοχειρούργος Βασίλης Χαλβατζούλης.

«Εγινε χθες με μια πεντάωρη επέμβαση. Αν δεν περνούσε από αυτό το χειρουργείο ο Μάκης σήμερα ή αύριο θα έσπαγε. Το ανεύρυσμα ήταν 7,5 εκατοστά. Είναι τυχερός που τον κρατήσαμε στη ζωή για ένα 24ωρο. Τώρα είναι πολύ καλά. Όλα τα έξοδα νοσηλείας τα καλύπτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι μια νοσηλεία πολύ υψηλού κόστους, τα ανέλαβε όλα ο Ιβάν. Για να καταλάβετε, μόνο το κόστος των πλαστικών αρτηριών ξεπερνά τις 48 χιλιάδες ευρώ. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει έναν τέτοιο πρόεδρο, χαμηλών τόνων. Δεν θέλει να τα βγάλει, εγώ είμαι υποχρεωμένος να τα πω. Η ζωή του Μάκη Μανάβη, διότι χωρίς χρήματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη» πρόσθεσε.

«Στις ενέργειες του Μάκη Γκαγκάτση, να βρω τους καλύτερους γιατρούς και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Να είναι σήμερα πολύ καλά. Πρέπει να είναι ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, διότι εκτός από την ομάδα αυτός ο πρόεδρος ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα. Εχει μια μεγάλη ανθρωπιά μέσα του, την οποία κρατά και δεν τη βγάζει προς την επιφάνεια. Είναι πολλά που κάνει και δεν τα μαθαίνει ο κόσμος. Τον συγχαίρω δημόσια και χαίρομαι που τον έχουμε πρόεδρο στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο κ. Χαλβατζούλης.

Ερωτηθείς για την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ στον Μάκη Μανάβη, η οποία προαναγγέλθηκε ο κ. Χαλβατζούλης απάντησε: «Δεν θα γίνει αυτό σήμερα διότι ο πρόεδρος λείπει. Ο κ. Γκαγκάτσης είναι εδώ, θα γίνει αυτή η επίσκεψη τις επόμενες ημέρες».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.