ΠΑΟΚ: Ο ερχομός Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη φέρνει εξελίξεις με Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ο ερχομός Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη φέρνει εξελίξεις με Βαρέλα

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα πέρασε από διάφορα στάδια.

Στην αρχή υπήρξε απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό. Ακολούθησε μια συνάντηση μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του δυναμικού αμυντικού για να «ζεσταθεί» και πάλι το θέμα. Τώρα βρισκόμαστε στις δηλώσεις τόσο του Βαρέλα, όσο και των συμπαικτών του για συνέχιση αυτή της συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Από τις αρχές του έτους στελέχη της ομάδας ανέφεραν πως το θέμα Βαρέλα είναι ιδιαίτερο και χρειάζεται χρόνο για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Το πρόβλημα παραμένει και είναι το οικονομικό. Αν ο ΠΑΟΚ ανέβει τότε το deal θα γίνει, αλλιώς το «θηρίο» θα φύγει για το εξωτερικό που έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από Αγγλία, Τουρκία και Εμιράτα. Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες θα δώσει την ευκαιρία στις δύο πλευρές να τα πουν από κοντά. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το είχε υποσχεθεί στον Βαρέλα πως οι δύο τους θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

Ας μη ξεχνάμε πως η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου που δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έχει στα χέρια του και διαχειρίζεται. Δεν υπάρχουν περιθώρια για μια μετάθεση του ραντεβού για το επόμενο διάστημα. Ουσιαστικά η τελευταία “πινελιά” αναμένεται να γίνει από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, όπως συνέβη και στις ανανεώσεις συμβολαίων αρκετών παικτών, τον περασμένο Ιανουάριο.

to10.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.