Σαββίδης: Τίτλοι ιδιοκτησίας σε 14.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Τίτλοι ιδιοκτησίας σε 14.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Ευχαριστήριο μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που στήριξαν τον σύλλογο σε δύσκολες εποχές,

έστειλε μέσω της ιστοσελίδας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία χορήγησης των τίτλων ιδιοκτησίας σε 14.000 φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:

 

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

14 χιλιάδες φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνουν κάτοχοι τίτλων ιδιοκτησίας  των μετοχών του συλλόγου.

Έχει πλέον ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης και υπογραφής των επίσημων τίτλων ιδιοκτησίας. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Γενάρη.

Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, πιστοποιούν  την κυριότητα των μετοχών που αποκτήθηκαν από τους φιλάθλους της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ κατά το  στάδιο της αύξησης του μετοχικού  κεφαλαίου του συλλόγου, το οποίο πραγματοποιήθηκε ως έκτακτο μέτρο στήριξης στην ομάδα στους δύσκολους καιρούς που διένυε.

Μέσα σε  5 μήνες, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον και  τη συμμετοχή των φιλάθλων, ο σύλλογος συγκέντρωσε πάνω από  2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό  ήταν σωτήριο για την ομάδα και την βοήθησε μόλις  σε λίγα χρόνια να επιτύχει  τα εντυπωσιακά αθλητικά αποτελέσματα που θα παραμείνουν για πάντα στην ιστορία μας.

Η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη, το αίσθημα ευθύνης, η αμοιβαιότητα των συμφερόντων και των στόχων  αποτελούσαν πάντα κομμάτι  του μοναδικού DNA του ΠΑΟΚ, το οποίο αποτελεί τη βάση ύπαρξης της μεγάλης μας οικογένειας.

Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, που πιστοποιούν  τα δικαιώματα των μετόχων, δεν αποτελούν  μόνο απόδειξη του απεριόριστου σεβασμού και ευγνωμοσύνης του συλλόγου στους φιλάθλους  του, αλλά λειτουργεί και σαν  ένα σύμβολο  τήρησης των μεγάλων παραδόσεων και αρχών του ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ  θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση για την  διαδικασία χορήγησης  των τίτλων ιδιοκτησίας στους μετόχους στο προσεχές  μέλλον» .

Με ειλικρινή σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς

ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

Ιβάν Σαββίδης».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.