Διαιτητές βόλεϊ υποκλίνονται στους οπαδούς του Ηρακλή! (Video)

Διαιτητές βόλεϊ υποκλίνονται στους οπαδούς του Ηρακλή! (Video)

Όταν οι διαιτητές πηγαίνουν στην εξέδρα των φιλάθλων μίας ομάδας και υποκλίνονται για την όμορφη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό αποτελεί είδηση. Όταν μάλιστα το συμβάν γίνεται στην Ελλάδα, αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Χθες το βράδυ οι φίλοι του Ηρακλή, γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό της Μίκρας προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στον επαναληπτικό αγώνα του Challenge Cup στο βόλεϊ, κόντρα στην Μπενφίκα. Παρά την πικρία τους για την (βαριά) ήττα και τον αποκλεισμό, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, αλλά δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια που να δείχνει απογοήτευση. Έτσι στο τέλος του αγώνα κέρδισαν μια απίστευτη αναγνώριση που όμοια τους ίσως να μην έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης Τσαβντάρ Μάρεβ από την Βουλγαρία και Εμιλ Μιχάι Ρουσινόιου από την Ρουμανία κατευθύνθηκαν στο πέταλο του γηπέδου και αφού φωτογραφήθηκαν με φόντο τους οπαδούς, γύρισαν και υποκλίθηκαν μπροστά τους κάνοντας όλο το γήπεδο αλλά και τους παίκτες της Μπενφίκα να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα!...

filathlos.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.