Η Παοκτσήδες της Νέας Υόρκη απέκτησαν την δική τους... ''φωλιά''

Η Παοκτσήδες της Νέας Υόρκη απέκτησαν την δική τους... ''φωλιά''

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

 

μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στο σύλλογο Ποντίων «Κομνινοί» που είχε εγκαινιάσει ο Ιβάν Σαββίδης. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απέκτησαν το δικό τους χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι στιγμές στην ζωή που ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα καινούργιο ανοίγει….!!!

Έτσι και σε μας κλείνει το κεφάλαιο φιλοξενίας από τον σύλλογο Ποντίων ΚΟΜΝΗΝΟΙ Νέας Υόρκης και ανοίγει ένα νέο το οποίο θα είναι με τα δικά μας πόδια…..με τα δικά μας φτερά!!!

Όπως η ομάδα μας που επί εποχή Σαββίδη άνοιξε τα φτερά της και πετάει μόνη πλέον….έτσι και εμείς με την αγάπη των μελών του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης αλλά πιο πολύ με την συμπαράσταση και τα καθημερινά σας μηνύματα τα οποία πραγματικά μας δίνουν δύναμη για να κάνουμε τα δικά μας πλέον βήματα πατώντας δυνατά και σταθερά!!!

Μέσα από την ψυχή μας να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Ποντίων Νέας Υόρκης τους ΚΟΜΝΗΝΟΥΣ για την μέχρι τώρα φιλοξενία στον χώρο τους….χώρος που θα θυμόμαστε για πάντα μιας και τα εγκαίνια έγιναν από τον πρόεδρο μας ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!

Το μαγαζί βρέθηκε….κλείστηκε και μόλις εχτές πήραμε τα κλειδιά όπου από σήμερα κι ολας ξεκινάμε καθημερινά με προσωπική δουλειά από όλα τα μέλη για να ετοιμάσουμε την καινούργια μας φωλιά…..
την ασπρόμαυρη φωλιά του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης»!!!!