Στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου ο Ηρακλής

Στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου ο Ηρακλής

Η ΕΕΑ εξέτασε τους φακέλους των δύο υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ Ηρακλής, απέρριψε την υποψηφιότητα του Καρίμ Σορούρ και οι «κυανόλευκοι» περνούν στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου.

 

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από τη Φιλαδέλφεια θα είναι το νέο αφεντικό και ο απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ Ηρακλής. Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε το πλάνο επένδυσης του Τομ Παπαδόπουλου, αντίθετα έκρινε ελλιπή τα στοιχεία που κατέθεσε ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Σορούρ.

Το επόμενο βήμα του νέου ιδιοκτήτη της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έιναι η σύσταση διοίκησης, στην οποία πρόεδρος θα αναλάβει ο Στάθης Καραντώνης και στην οποία θα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Λεωνταράς, που έχει κερδίσει την εκτίμηση του νέου αφεντικού της ομάδας, αλλά και ο Κωνσταντίνος Εκατός, φοροτεχνικός στο επάγγελμα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος βρέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ συνοδευόμενος από τον Στάθη Καραντώνη και τους άλλους δύο στενούς συνεργάτες του, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (13/9) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.