Αποκλεισμός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη

Αποκλεισμός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη

Αν και η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ  κέρδισε την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν εν τούτοις έχασε αυτό το περιθώριο λόγω αντικανονικής συμμετοχής αθλήτριας, μάλιστα σε παιχνίδι που το κέρδισε εντός αγωνιστικού χώρου με ...8-0. 

Την γνωστοποίηση έκανε η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ ως εξής: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, την ευρωπαϊκή συμμετοχή που εξασφάλισε μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, την απώλεσε λόγω τιμωρίας εξαιτίας αντικανονικής συμμετοχής αθλήτριάς του στους προκριματικούς αγώνες της σεζόν 2017-2018 και μάλιστα σε αγώνα στον οποίο η ομάδα μας νίκησε με 8-0.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ σε αυτό το ατυχές συμβάν ήταν η κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία του τμήματος και ο σχεδιασμός για την κατάκτηση και του 14ου πρωταθλήματος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει. Οι ευθύνες, όπου υπήρχαν, έχουν αποδοθεί, με σεβασμό στην ιστορία και την προσφορά του καθενός. Κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσα από τα λάθη μας βελτιωνόμαστε! Αυτονόητος στόχος η εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.