Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή!

Νέα προβλήματα. Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή για τις οφειλές σε δυο ποδοσφαιριστές.

 

Ο Ηρακλής θα πρέπει να εξοφλήσει μέχρι την Παρασκευή τους Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιο Μπλέτσα, προκειμένου να τους επιστραφούν οι βαθμοί και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Superleague έχει φτάσει ήδη το χαρτί για την εξόφληση του ενός παίκτη και αύριο θα πρέπει να προσκομιστεί και το δεύτερο.

Η ανακοίνωση της Superleague:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Πηγή: newsit.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.