Ηρακλής: Τα δεδομένα για Λεοζίνιο-Περόνε

Ηρακλής: Τα δεδομένα για Λεοζίνιο-Περόνε

Ο ένας αποτελεί τον «εγκέφαλο», τον επιτελικό μέσο του Ηρακλή. Ο άλλος τον «εκτελεστή», τον επιθετικό που καλείται να βάλει τα απαραίτητα γκολ για να βγουν οι κυανόλευκοι από τη δεινή βαθμολογική θέση.

 

Λεοζίνιο και Περόνε είναι δύο εκ των πιο ποιοτικών παικτών της ομάδας, συγχρόνως και εκ των περισσότερων απαραίτητων ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες για κατάθεση προσφυγής, κανείς εκ των δύο δεν προχώρησε σε τέτοια κίνηση. Αμφότεροι ήταν σαφείς προς τον ατζέντη τους, Βέλα Τζούνιορ.

«Είμαστε καλά στον Ηρακλή, θέλουμε να παραμείνουμε στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε να πετύχει τον στόχο της. Είμαστε υπομονετικοί και θα περιμένουμε μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου να υλοποιηθούν όσα μας υποσχέθηκαν».

Τα όσα ειπώθηκαν από τους Λατινοαμερικάνους δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους. Κόντρα σε όσους τους είχαν «τελειωμένους» από τον Ηρακλή, αναζητώντας αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη τους.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα περιμένουν εσαεί τον Νίκο Καγιούλη. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν άρδην εάν την επόμενη Πέμπτη δεν υπάρξει συνέπεια, όπερ σημαίνει χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Στην κατ’ ιδίαν επαφή ωστόσο Καγιούλη-Βέλα ο πρώτος έσπευσε να καθησυχάσει τον ατζέντη τους λέγοντάς του ότι άπαντες θα τακτοποιηθούν. Στην κατηγορία των προαναφερθέντων, δηλαδή αυτών που έχουν εκφράσει επιθυμία παραμονής με τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Χουάντερσον Σίλβα.

πηγή: bluearena.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.