Γιάννης Δρόσος ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ

Γιάννης Δρόσος ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ

Τα έξι νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ έκανε γνωστά στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.


Νέος πρόεδρος είναι ο Γιάννης Δρόσος, δικηγόρος στο επάγγελμα και καθηγητής στη Νομική Αθηνών, 65 ετών, Νικόλαος Μπάρτζης (αναπληρωτής πρόεδρος), Γεώργιος Μπίκας (υπεύθυνος διαιτησίας και πρόεδρος ΚΕΔ), Ζήσης Βρύζας (υπεύθυνος εθνικών ομάδων), Αλέξης Δέδες (εσωτερικός γραμματέας), Απόστολος Γέροντας (μέλος).

Τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης δήλωσαν: 

Γιάννης Δρόσος: «Ευχαριστώ κ. Κουτσοκούμνη. Ευχαριστώ την FIFA και την UEFA για την τιμή. Είμαι δικηγόρος και καθηγητής στη Νομική Αθηνών. Είμαι εδώ για τις γνώσεις και τα προσόντα που έχω και όχι επειδή προέρχομαι για το ποδόσφαιρο γιατί δεν προέρχομαι. Είμαι εδώ για να υπάρξει η διαφάνεια». 

Νικόλαος Μπάρτζης: «Να μας βοηθήσετε σε θέματα καλής κριτικής και για να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο». 

Γιώργος Μπίκας: «Θέλω να ευχαριστώ FIFA και UEFA . Θεός δεν είμαι. Θαύματα δεν κάνω. Αλλά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις. Όπως έλεγε ο Ισοκράτης πρώτον διοικείς με κανόνες, δεύτερον διοικείς με ανθρώπους και τρίτον δεν διοικείς για πάντα. Λάθη θα γίνουν αλλά να ξέρετε πως θα είναι ανθρώπινα. Το λέω προκαταβολικά για να ζητήσω συγγνώμη. Να ρίξουμε όλοι τους τόνους. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά». Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.