Προσπάθησε για Σόουζα - Ψάχνει για ελεύθερο φορ ο ΠΑΟΚ

Προσπάθησε για Σόουζα - Ψάχνει για ελεύθερο φορ ο ΠΑΟΚ

Μόνο ελεύθερο ποδοσφαιριστή μπορεί να αποκτήσει από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ, ύστερα από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να προσπάθησαν να πάρουν έναν επιθετικό, όμως μία εμπλοκή της τελευταίας στιγμής χάλασε μία διαφαινόμενη συμφωνία. 

Όπως γράφει σήμερα η Metrosport, ο Λούμπος Μίχελ κινήθηκε για τον Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο. Μάλιστα, είχε φτάσει σε καλό σημείο τις επαφές με τους Πορτογάλος και είχε κάνει κρούση που άγγιζε τα 800.000 ευρώ. 

Όμως στη συνέχεια διαπίστωσε ότι η πορτογαλική ομάδα ήθελε να παραχωρήσει ως δανεικό τον παίκτη και από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλος χρόνος αποφασίστηκε να μην συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις. 

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε συνεννόηση με τον Βλάνταν Ίβιτς εξετάζουν τις περιπτώσεις των διαθέσιμων επιθετικών και αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, τότε θα γίνει κάποια κίνηση. 

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» εκείνο που προκύπτει είναι υπάρχουν πως λιγοστές πιθανότητες για μία ακόμη μεταγραφή, χωρίς όμως να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.


Πηγή: www.sport-fm.gr 

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.