Φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΚΠΡ

Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (09/08) ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο με την ΚΠΡ, μία ομάδα διαφορετική από όσες έχει παίξει μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της προετοιμάσίας.

 

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει περισσότερο χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ακολουθούν τους αγώνες για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο εναντίον της QPR, τόσο από τους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας, όσο κι από Έλληνες που σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν.

Η QPR ενημέρωσε ότι ο χώρος που έχει προβλεφθεί για τους ΠΑΟΚτσήδες είναι το κάτω διάζωμα της κερκίδας "Old school". Όποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο μπορεί να το κάνει είτε καλώντας το +44 (0) 8444 777 007 στο τμήμα Πώλησης Εισιτηρίων και Πληροφοριών του αγγλικού συλλόγου και να το παραλάβει από τον ειδικό χώρο συλλογής προπληρωμένων εισιτηρίων (Tickets For Collection, ανάμεσα στο Γραφείο Εισιτηρίων και τη μπουτίκ του γηπέδου)τη μέρα του αγώνα, είτε πληρώνοντας μετρητά την ημέρα του ματς στο ειδικό εκδοτήριο "Turnstile Block 3?, το οποίο βρίσκεται στην οδό South Africa, τον κεντρικό δρόμο έλευσης στο γήπεδο από την κοντινότερη στάση του μετρό (White City underground station)».