Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: «Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο...

Άρης: «Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός»

- Advertisement -
Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τον βανδαλισμό που υπέστη το σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στο οποίο απλοί άνθρωποι είχαν αποτίσει φόρο τιμής αφήνοντας διάφορα αντικείμενα.

Ο 19χρονος φίλος του Άρη, Άλκης Καμπανός, δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2022, μια στυγνή δολοφονία η οποία συγκλόνισε αλλά και εξόργισε την ελληνική κοινωνία. Εκ τότε, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί στο σημείο δολοφονίας του 19χρονου παιδιού αφήνοντας κάθε λογής αντικείμενα. Από ένα κασκόλ, μια σημαία έως ένα μήνυμα. Κι όμως, αυτό το συγκλονιστικό γεγονός δεν άλλαξε κάποια άρρωστα μυαλά. Αυτά που βανδάλισαν το σημείο δολοφονίας του Άλκη.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης εξέφρασε την οργή του για το συγκεκριμένο γεγονός. «Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα «αποτελέσματα» αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του συλλόγου, στο 2310 305402», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα