Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φτάσαμε στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τις 8 ομάδες μέσα στο επόμενο διήμερο να συγκρούονται για μία θέση στα ημιτελικά.
Δυο αναμετρήσεις σήμερα, άλλες δύο αύριο με τα ημιτελικά να έχουν προγραμματιστεί για Τρίτη και Τετάρτη.
Τα παιχνίδια της ημέρας
Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 7 το απόγευμα τίθενται αντιμέτωπες η Ελβετία με την Ισπανία. Σε δύο χορταστικά παιχνίδια, η Ελβετία απέκλεισε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γάλλους και η Ισπανία τους Κροάτες. Αμφότερα κρίθηκαν μετά τα 90 λεπτά.

Οι Ελβετοί έδειξαν τα δόντια τους, δεν φοβήθηκαν τους Γάλλους που ήταν και το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και με μία εμφάνιση που θα μνημονεύουμε χρόνια βρίσκεται στα προημιτελικά. Οι Ισπανοί επιτελούς μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και έδειξαν ότι δεν ήταν ένα απλό ξέσπασμα το παιχνίδι απέναντι στην Σλοβακία(5-0). Για άλλο ένα ματς αχίλλειος πτέρνα ήταν η άμυνα, η οποία κατάφερε μέσα σε λιγότερο από  10 λεπτά να δεχτεί δύο τέρματα.
Εύκολο δεν είναι αλλά οι Φούρια Ρόχας έχουν σημαντικό προβάδισμα για την νίκη, η παρέα του Σεφέροβιτς ίσως έπιασε και το πικ της.  Το επιθετικό στυλ των δύο ομάδων μας οδηγεί στο over 2,5 του 1,90.

Το βράδυ στις 10 στο Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου το Βέλγιο αντιμετωπίζει τους Ιταλούς σε μια αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που έχουν δείξει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι τους.
Οι Ιταλοί στο μοναδικό κακό ματς που έκαναν στην διοργάνωση, κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο της Αυστρίας στην παράταση με 2-1. Ζορίστηκαν αρκετά να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά με την είσοδο του Λοκατέλι αυτό άλλαξε, έγιναν πιο επιθετικοί και εν τέλει καθάρισαν την πρόκριση. Οι Βέλγοι απέκλεισαν το σύνολο του Σάντος. Κυρίως άμυνα έπαιξαν και πέρασαν αρκετές δύσκολες στιγμές ειδικά το τελευταίο 20λεπτο, αλλά η αστοχία της Πορτογαλίας και η καλή τους ανασταλτική συμπεριφορά τους έδωσαν την πρόκριση.
Συγκρούονται δύο από τις τρεις ομάδες που δέχονται τις λιγότερες φάσεις ανά παιχνίδι. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς που θα κριθεί πιθανότατα σε κάποια προσωπική ενέργεια και στο γκολ. Πρώτο σημείο το under 2,5 σε απόδοση 1,60 και δεύτερο με περισσότερο ρίσκο η ισοπαλία στο 3,10.

Ισπανία-Ελβετία

Ώρα Έναρξης: 19:00

Επιλογή: Over

Απόδοση: 1.90

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και πλούσια στατιστικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα