Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΕ ΠΑΟΚ: Δέσμευση Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα - Προχωράει και...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Δέσμευση Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα – Προχωράει και το προπονητικό κέντρο κέντρο

Αποφασισμένος για να δρομολογήσει τις εξελίξεις για το προπονητικό κέντρο και το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη τοποθετήθηκαν για τον τομέα ευθύνης τους.

Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα:

1. Νέα Τούμπα και προπονητικό

Αυτό που απορρέει από πλευράς ΠΑΟΚ είναι πως το προπονητικό κέντρο βρίσκεται -πια- σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια.

2. Έμπρακτη στήριξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου

Στο τραπέζι τέθηκε και το αγωνιστικό, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να επισημαίνει «έχουμε σύμπνοια με τον Ρουμάνο προπονητή στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς». Ο Σαββίδης εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

3. Σύμπνοια και συσπείρωση!

Εκεί που θα πρέπει να σταθεί κανείς είναι και στο κομμάτι της συσπείρωσης που ζήτησε ο πρόεδρος του Δικεφάλου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ άλλαξε το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις «μάχες» που έδωσε: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

Για ‘αυτόν τον λόγο ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι: «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα