Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο τελευταίο του φιλικό και με… φόντο τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Βέροιας εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Καγκάβα.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η παρθενική εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα για τους “νέους”, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα, ενώ Άκπομ και Βιεϊρίνια έκαναν την επανεμφάνισή τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος απείλησε την ομάδα της Ημαθίας μόνο από στατικές φάσεις, ενώ λίγο πριν τη λήξη του οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, χωρίς, όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του του Μπίσεσβαρ στο 62ο λεπτό έκανε τον ΠΑΟΚ πιο απειλητικό, με τον Καγκάβα να «γράφει» το 0-1 στο 69ο λεπτό, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ κατά την έξοδο του Τσιμόπουλου στο σουτ του.

Από την πλευρά της, η Βέροια είχε την καλύτερή της στιγμή στο παιχνίδι στο 80’, όταν ο Γαβριηλίδης πήρε μια κεφαλιά στη μικρή περιοχή, αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν εκ νέου για το 1-1, με κεφαλιά αυτή τη φορά του Μυστακίδη, αλλά είπε «όχι» και πάλι ο ασπρόμαυρος τερματοφύλακας.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα (46’ Ζήλος), Κρέσπο (46’ Γιαξής), Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι, Μιτρίτσα (62’ Μπίσεσβαρ), Καγκάβα (73’ Βιεϊρίνια), Μουργκ, Ακπόμ.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας (87’ Ισαακίδης), Οικονόμου, Γαβριηλίδης (87’ Τασόπουλος), Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου (46′ Φοφανά), Μπαϊντού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα