Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΌταν ξύπνησε ήταν αργά!

Όταν ξύπνησε ήταν αργά!

Πληρώνοντας την κακή απόδοση που είχε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης γνώρισε εντός έδρας ήττα με 76-87 από τον από τον Ολυμπιακό σε εξ’ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν νωθρά στην αναμέτρηση, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο του σκορ και να διευρύνουν τη διαφορά με τη πάροδο του χρόνο. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο -11. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους παίκτες του Γιάννη Κατρίτη να μην μπορούν να βρουν λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η διαφορά να ανέβει ακόμη περισσότερο και να κλείσει στο 33-51 στο τέλος του ημιχρόνου.

Με την επάνοδο από τα αποδυτήρια ο Άρης κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού και σε συνδυασμό με την αύξηση των ποσοστών να μειώνει τη διαφορά, η οποία ωστόσο παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα. Οι «κιτρινόμαυροι» στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα συνέχισαν να ροκανίζουν την απόσταση στο σκορ, με τους παίκτες του Μπαρτζώκα να έχουν σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία και να φεύγουν τελικά με το νικηφόρο 76-87.

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 33-51, 50-62, 76-87.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα