Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΌλα έτοιμα για τους 5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας

Όλα έτοιμα για τους 5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας

- Advertisement -

Η 5η μεγάλη γιορτή του Εργασιακού αθλητισμού της Β. Ελλάδας ξεκινάει αύριο Σάββατο 25 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Πανοράματος και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Μαΐου με την Τελετή λήξης στις 2.30μ.μ.

Οι φετινοί αγώνες οι οποίοι διοργανώνονται, για ακόμη μία χρονιά από τον πιστοποιημένο HOCSH, έχουν περισσότερες συμμετοχές απ’ ότι πέρυσι, απόδειξη ότι οι εταιρίες και οι εργαζόμενοι ευαισθητοποιούνται για την εργασιακή άθληση.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Σπύρος Καραβούλης, αναφερόμενος στη διοργάνωση τόνισε:

«Είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και αυτό μας πείθει ότι οι Αγώνες κάθε χρόνο θα έχουν περισσότερες συμμετοχές. Φέτος διοργανώνουμε του 5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στη Β. Ελλάδα, με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, και πλέον έχουν γίνει θεσμός. Ακόμη έχουμε την Αιγίδα πολλών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας και τους ευχαριστούμε. Ο διοργανωτής είναι πιστοποιημένος Οργανισμός από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως φορέας υλοποίησης δράσεων «Αθλητικού Τουρισμού και Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής». Έχουμε την τεχνογνωσία για μία πετυχημένη διοργάνωση και το έχουμε αποδείξει σε όλες τις διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια». Συνεχίζοντας ο κ. Καραβούλης έκανε αναφορά στα οφέλη της άθλησης των εργαζομένων: «Ένας υγιής αθλούμενος εργαζόμενος, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι είναι περισσότερο αποδοτικός στην εργασία του. Είναι περισσότερο παραγωγικός και απουσιάζει λιγότερες ημέρες λόγω ασθένειας. Άρα η άθληση των εργαζομένων έχει μεγάλη επίδραση στην παραγωγικότητα τους. Στην Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένος ο εργασιακός αθλητισμός. Και στην Ελλάδα όμως με τις προσπάθειες που κάνει ο HOCSH κερδίζει κάθε μέρα πολλούς φίλους. Αυτό το αποδεικνύει και ο αριθμός συμμετοχών στους αγώνες».

Ακόμη ο HOCSH εκπροσωπεί την Ελλάδα ως αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού, συμμετέχοντας και ως μέλη στη Διοίκησή τους. Ο Οργανισμός έχει διοργανώσει το 2021, τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Αθήνα και διοργανώνει κάθε χρόνο τους Εθνικούς Αγώνες .

Οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός πολλαπλών αθλημάτων που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού, στην προαγωγή της φυσικής δραστηριοποίησης και υγείας των εργαζομένων σε εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Εδραιώνοντας τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδας σαν έναν ετήσιο θεσμό, δίνει την προοπτική προσέλκυσης ομάδων από το εξωτερικό και κυρίως τις Βαλκανικές χώρες οι οποίες έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον και για τη φετινή διοργάνωση.

ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ποδόσφαιρο 6×6, Μπάσκετ 5×5, Bowling, Τένις, Σκάκι, TableTennis, Pétanque και Spartan Race.

Στους 5ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού συμμετέχουν οι εξής Εταιρίες & Οργανισμοί:

ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. / AUTECO KTEO.
ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
BETA CAE Systems S.A.
Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.
DOTSOFT ΑΕ.
DRYFO-ΑΦΟΙ Δ. ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.
ΚΕΝΟΤΟΜ Ι.Κ.Ε.
NEUROSOFT S.A
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
OneProject.
SK Hospitality IKE.
Up Hellas Α.Ε.

Συνδιοργάνωση :

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας

Αιγίδες:

του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης
της ΔΕΘ HELEXPO
του ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα