Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΨάχνεται μεν, δύσκολα δε, για μεταγραφές

Ψάχνεται μεν, δύσκολα δε, για μεταγραφές

Η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου με τις ομάδες να έχουν δικαίωμα να ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Σε αυτή την αγορά εδώ και μέρες ο Άρης έχει στραμμένο το βλέμμα του μήπως και βρει κάτι αξιόλογο σε συγκεκριμένες θέσεις, που υπό προϋποθέσεις, θα ήθελε να ενισχυθεί. Για παράδειγμα οι Κιτρινόμαυροι δεν θα έλεγαν όχι σε έναν κεντρικό αμυντικό ακόμη, έναν παίκτη που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο «δέκα» και ίσως σε έναν ακόμη πλάγιο μπακ. Δεδομένου ότι λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι τα συμβόλαια των Σούντγκρεν, Σάκιτς και Γκάνεα, ενώ παράλληλα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος απόφασης απαγόρευσης μεταγραφών από το CAS.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει ο Άρης σε κάποια προσθήκη στο ρόστερ του, προφανώς διότι δεν έχει βρεθεί κάτι στα οικονομικά στάνταρ που έχουν τεθεί, το οποίο παράλληλα να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Βέβαια υπάρχουν μέρες ακόμη και μπορεί η κατάσταση να διαφοροποιηθεί.

sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα