Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧωρίς τους φιλάθλους του στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους φιλάθλους του στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους φιλάθλους του αναμένεται να ταξιδέψει στην Ρούμελη ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με τους γηπεδούχους να μην χορηγούν εισιτήρια επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας του γηπέδου.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση να και η πλευρά του “δικεφάλου του Βορρά” είχε υποβάλλει αίτημα έναρξης της στις 20:30, ωστόσο αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 19:00. Το εν λόγω αίτημα μάλιστα είχε κατατεθεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν καταρτιζόταν το πρόγραμμα, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα που προηγείται (3/10) με την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, με την διοίκηση του “αυτοκράτορα της Στερεάς Ελλάδας” δεν είχε απαντήσει επίσημα ότι αν γινόταν στις 20:30, δε θα μπορούσε να παραχωρήσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ελλάδας να δεχθούν τότε να διεξαχθεί νωρίτερα η αναμέτρηση με την εγγύηση ότι θα έπαιρναν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους.

Παρόλα αυτά χθες η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων του γηπέδου της Λειβαδιάς, πλην των επισήμων. Κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν μπορεί να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Έτσι ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε εκ νέου το ίδιο αίτημα, να επανέλθει δηλαδή η ώρα διεξαγωγής σε αυτή που είχε ζητήσει αρχικά, στις 20:30.

Πηγή:thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα