Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά''Χρυσός''! Πόσα χρήματα έχει κερδίσει από το τένις ο Τσιτσιπάς

”Χρυσός”! Πόσα χρήματα έχει κερδίσει από το τένις ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε 2-0 σετ στα ημιτελικά του indoor τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, όμως ανεβαίνει μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη και κερδίζει και αρκετά σε χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τενίστας κέρδισε από την πορεία του στο συγκεκριμένο τουρνουά 47.00 ευρώ και ανεβαίνει στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης της Ένωσης Επαγγελματιών Αντισφαιριστών (ΑΤΡ) από το νούμερο 6 που βρίσκεται σήμερα. Ο στόχος του για φέτος είναι να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση στον κόσμο.

 

Ο Τσιτσιπάς στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, σε ATP Cup και στο Αυστραλιανό Οπεν αντίστοιχα, έχει καταφέρει να κάνει 9 νίκες και 2 ήττες και να συγκεντρώσει το ποσό των 687.482 ευρώ, στα οποία μπορούν να συνυπολογιστούν και τα κέρδη που θα έρθουν αν συνεχίσει να αγωνίζεται και στο διπλό, όπου αναμένεται να ξεπεράσει τις 710.000 ευρώ.
Στην διάρκεια της ως τώρα καριέρας του, ο νεαρός Τσιτσιπάς ο οποίος είναι μόλις 22 ετών, έχει καταφέρει να  κερδίσει από το τένις το σημαντικό ποσό των 11.171.921 ευρώ.

insider.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα