Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Με οδηγό το ματς του Μπακού

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Με οδηγό το ματς του Μπακού

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων, του Europa League και οι ερυθρόλευκοι παίζουν τα ρέστα τους.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Οι προσφερόμενες αποδόσεις του αγώνα

Ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά, στα στοιχηματικά sites, με απόδοση 1.47, κατά μέσο όρο. Η ισοπαλία είναι στο 4.35 και το διπλό στο 6.70.

Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ θέλει την νίκη για να καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση, στους 8 της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί έχουν μόνο νίκες στον όμιλο, σε συνδυασμό με την καλύτερη επίθεση (11) και την καλύτερη άμυνα (1). Η γενικότερη παρουσία τους φέτος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Bundesliga και έχουν προκριθεί στην φάση των 8 του κυπέλλου Γερμανίας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι μία ομάδα που επιτίθεται με ταχύτητα μπροστά και διαθέτει τεχνίτες μεσοεπιθετικούς. Η πίεση της δεν είναι υψηλή σε ένταση, όμως είναι πολύ οργανωμένη, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στους αντιπάλους. Αμυντικά δεν έχει πολύ ικανούς αμυντικούς, γι’ αυτό αμύνεται πολύ κλειστά. Μεγάλη της αδυναμία είναι οι στημένες φάσεις και από τύχη δεν έχει δεχθεί περισσότερα γκολ έτσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Κούμπλερ, Λίενχαρτ, Σχλότερμπεκ, Γκούντερ – Έγκεστειν, Κέιτελ – Ντόαν, Γου Γεόνγκ, Χόλερ – Πέτερσεν

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι στην τελευταία θέση, όμως δεν είναι καθόλου αδιάφορος, γιατί ενδιαφέρεται για το Κόνφερενς. Η ισοπαλία μέσα στην Καραμπάχ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα πρώτο βήμα ευρωπαϊκής ανάκαμψης και αυτό το ματς σαν οδηγό θα πάει στην Γερμανία. Το ευέλικτο επιθετικό στυλ του Μίτσελ θέλει χρόνο, όμως αρχίζει και αποδίδει, καθώς φάσεις δημιουργούνται. Ο Ολυμπιακός επιτίθεται κυρίως από τα πλάγια, αλλά και με σουτ από απόσταση. Τα προβλήματα των φιλοξενούμενων είναι η έλλειψη χημείας, που οφείλεται κυρίως στις αλχημείες στην ενδεκάδα και οι απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πασχαλάκης – Άβιλα, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Μασούρας, Μπουχαλάκης, Χουάνγκ, Μπιέλ – Ελ Αραμπί, Γκ. Ροντρίγκεζ

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Η Φράιμπουργκ δεν παίζει συχνά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν βγαίνει συχνά οφσάιντ. Επιπλέον, αμύνεται κλειστά και με την αμυντική γραμμή σχετικά χαμηλά, ενώ κάνει συχνά φάουλ, γιατί φοβάται τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Γενικότερα, στα παιχνίδια της τα οφσάιντ είναι ελάχιστα. Ο Ολυμπιακός ναι μεν θέλει ταχύτητα στην επίθεση, όμως κόντρα σε μία οργανωμένη άμυνα δεν θα ψάξει τρόπου να επιτεθεί στην πλάτη. Η επιλογή να έχουμε under 2.5 οφσάιντ στην αναμέτρηση, είναι σε απόδοση 2.35.

Αδύναμη η Φράιμπουργκ στα αμυντικά στημένα. Το παιχνίδι από τα πλάγια το προτιμούν και οι δύο, ανά διαστήματα, οπότε η πιθανότητα να έχουμε γκολ από σέντρα ή στημένη φάση είναι μεγάλη. Η επιλογή να μπει το πρώτο γκολ με κεφαλιά βρίσκεται σε απόδοση 5.70.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

EUL – 27/10 – 22:00 – Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Under 2.5 οφσάιντ @2.35

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα