Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦημολογείται επιστροφή του Amr Warda στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Φημολογείται επιστροφή του Amr Warda στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Φήμες για διαφαινόμενη επιστροφή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πυροδότησε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής Amr Warda μέσω φωτογραφίας που κοινοποίησε στα social media.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος και συνάμα εκκεντρικός Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Το γεγονός ότι έκανε την εν λόγω ανάρτηση λίγο καιρό πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, είναι αρκετό για να πυροδοτήσει τις σχετικές φήμες. Τυχαίο αυτό ή όχι, θα το δείξει η εξέλιξη των γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι Αιγύπτιος για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα πριν οκτώ χρόνια για λογαριασμό του Παναιτωλικού για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και οι δανεισμοί σε Ατρόμητο Περιστερίου και ΑΕΛ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλο πριν μετακομίσει στην Κύπρο. Εκεί αρχικά βρέθηκε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και μετέπειτα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνίστησε σε πολλά και διάφορα τα περιστατικά τόσο ως κάτοικος Ελλάδας όσο και ως κάτοικος Κύπρου εντός και εκτός γηπέδων. Από το καλοκαίρι βρέθηκε σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες! Ράγια, Δόξα Κατοκοπιάς, Εστεγκλάλ και τελικά Φάρο στην οποία και ανήκει έχοντας πραγματοποιήσει μόνο μία συμμετοχή φέτος στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα.

Πηγή:sportime.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα