Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦερέιρα : “Έγινα καλύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ…”

Φερέιρα : “Έγινα καλύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ…”

Η Παλμέιρας έχει ξεκινήσει το νέο Κόπα Λιμπερταδόρες με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να έχει κάνει το 6/6 στην φάση των ομίλων, έχοντας το μομέντουμ από τις δυο σερί κατακτήσεις της διοργάνωσης!

Ο Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά την νίκη με 4-1 επί της Ντεπορτίβο Τατσίρα μίλησε για την ομάδα του, αλλά έκανε αναφορά και στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

«Ήμασταν σαφώς καλύτεροι στον αγώνα. Δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία γενικότερα. Η επιτυχία είναι συνέπεια της δουλειάς των παικτών. Δουλειά, φιλοδοξία, να μην είσαι ικανοποιημένος με αυτό που έχεις. Η ομάδα είναι λίγο πολύ η ίδια όπως όταν έφτασα. Ζούμε με τίτλους και οι αριθμοί είναι συνέπειες. Έχουμε έναν πολύ σαφή, πολύ καθορισμένο στόχο και για αυτό εργαζόμαστε. Αυτά τα δεδομένα είναι συνέπειες όλων όσων κάνουμε. Σε κανένα παιχνίδι δεν είπαμε ότι πρέπει να σπάσουμε ρεκόρ. Το μόνο που ζητάω είναι ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Παλμέιρας.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε και στην εξέλιξή του ως προπονητής, αναφέροντας και το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

«Κοιτάω τον καθένα μας και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου γιατί τα δίνουν όλα. Όποιος θέλει να γίνει καλύτερος, θα εξελιχθεί, δεν είμαι καλύτερος μόνο και μόνο επειδή ήρθα στη Βραζιλία. Ήμουν καλός για να φύγω από την Μπράγκα και να πάω στον ΠΑΟΚ και να γίνω καλύτερος στον ΠΑΟΚ. Όταν πήγα από τη Σπόρτινγκ Β στην Μπράγκα Β, βελτιώθηκα στη Μπράγκα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην κόουτς του Δικεφάλου.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα