Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΥπάρχει ποδόσφαιρο και εκτός SL1 - Μαζική παρουσία φιλάθλων σε αναμετρήσεις του...

Υπάρχει ποδόσφαιρο και εκτός SL1 – Μαζική παρουσία φιλάθλων σε αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική ήταν η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του κυπέλλου Ελλάδος στέλνοντας μήνυμα προς τις τους αρμοδίους φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου πως υπάρχει ποδόσφαιρο και εκτός SL1 έδειξε πως διψά για δράση.

Συγκεκριμένα με τις ομάδες της SL 2 να εισέρχονται στην διοργάνωση οι φίλαθλοι τους έδειξαν, με εντυπωσιακό σε ορισμένες περιπτώσεις τρόπο, πως διψούν για αγωνιστική δράση και ποδόσφαιρο υψηλό Εθνικά επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό είναι χαρακτηριστικό πως σε αρκετές αναμετρήσεις και ειδικότερα σε Πάτρα, Αιγάλεω και Θεσσαλονίκη, οι κερκίδες γέμισαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Αποτελεί ένα πρώτο μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και δείχνει ότι οι φίλαθλοι είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τις ομάδες τους και να γεμίσουν τα γήπεδα της Super League 2.

Ενδεικτική είναι η εικόνα από το ματς Μακεδονικός-ΑΕΛ, όπου οι φίλοι της “Βασίλισσας της Θεσσαλίας” είχαν δυναμική παρουσία. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα κα στην Κρύα Βρύση Ημαθίας, όπου  τόσο οι φίλαθλοι του γηπεδούχου “πρίγκηπα του κάμπου” Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, όσο και οι φιλοξενούμενοι της Νίκης Βόλου δημιούργησαν μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την στιγμή που αρκετές από τις ομάδες της SL1 αγωνίζονται μεταξύ συγγενών και φίλων.

Παράλληλα παρόμοιες εικόνες υπήρξαν και σε άλλα γήπεδα ανά την Ελληνική επικράτεια, όπως στο Αιγάλεω για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς και αλλού.

Πηγή:mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα