Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤυχαίοι έλεγχοι για κορονοϊό στα γήπεδα της Premier League

Τυχαίοι έλεγχοι για κορονοϊό στα γήπεδα της Premier League

Οι φίλαθλοι που θα παρευρίσκονται στους αγώνες της Premier League, θα υπόκεινται σε τυχαίους ελέγχους για την COVID-19, σε ορισμένα γήπεδα τις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν όπως ανέφερε η Premier League.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να παρέχουν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή αρνητικού αποτελέσματος σε rapid test (48 ώρες πριν τον αγώνα) μέσω του NHS COVID Pass.Επίσης, η διοργανώτρια Αρχή, πρόσθεσε ότι εργάζεται για την εισαγωγή των ελέγχων με «σταδιακό τρόπο, ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αναστάτωση και η μέγιστη δυνατή ασφάλεια».

Οι φίλαθλοι πρέπει επίσης να τηρούν έναν νέο κώδικα δεοντολογίας, είπε η λίγκα, ο οποίος περιλαμβάνει την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, την αποφυγή στενής επαφής με αγνώστους και την παρακολούθηση μονόδρομης σήμανσης στα γήπεδα. «Παρόλο που το έθνος ανοίγει ξανά, η κυβέρνηση κατέστησε σαφές ότι αυτή η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Είναι πιθανό τα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες να αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε άρση των μέτρων για την COVID-19 στην Αγγλία στις 19 Ιουλίου από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Τα κρούσματα COVID-19 της Βρετανίας αυξήθηκαν κατά 5% την περασμένη εβδομάδα, με τη χώρα να αναφέρει 25.161 νέα κρούσματα COVID-19 τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα