Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤσιτσιπάς: «Νιώθω ότι είναι η ευκαιρία μου να κάνω κάτι διαφορετικό»

Τσιτσιπάς: «Νιώθω ότι είναι η ευκαιρία μου να κάνω κάτι διαφορετικό»

Δύο 24ωρα πριν τον πρώτο του αγώνα στο Mjutua Madrid Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το μέλλον, τονίζοντας πως «πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

«Φυσικά και υπάρχουν. Πάντα θα υπάρχουν και θα μπορείς να βελτιώνεσαι. Θα ήθελα να είμαι πιο σταθερός στο σερβίς μου και να αυξήσω το ποσοστό επιτυχίας στο πρώτο σερβίς. Θα ήθελα να δώ τον εαυτό μου να ανεβαίνω περισσότερο στο φιλέ και να έχω καλύτερο ποσοστό κερδισμένων πόντων.

Αυτοί είναι οι τομείς που θέλω να βελτιωθώ. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, θα με βοηθήσουν να γίνω πιο επιθετικός και πιο ολοκληρωμένος τενίστας», σχολίασε ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος παραμένει στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο επερχόμενο τουρνουά στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά και στις βλέψεις του για την κατάταξη της ATP, ο 23χρονος πρωταθλητής σχολίασε:

«Οι προσδοκίες που έχω πλησιάζουν πολύ σ΄ αυτό που έκανα εδώ πριν από δύο χρόνια, με την πρόκριση στον τελικό. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την εβδομάδα όπως και γι΄ αυτές που ακολουθούν.

Πλησιάζω στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτήν την σκέψη γιατί εργάζομαι και προπονούμαι σκληρά. Νιώθω ότι είναι η ευκαιρία μου να κάνω κάτι διαφορετικό».

Αναφορικά με τους αγώνες του με τον Ράφαελ Ναδάλ και μετά την ήττα που γνώρισε στον τελικό της Βαρκελώνης, ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα τόνισε:

«Την επόμενη φορά που θα παίξουμε, θα πρέπει να ασκήσω περισσότερη πίεση σε συγκεκριμένες στιγμές και όχι απλά να τον περιμένω να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία. Μερικές φορές ένιωσα ότι ήμουν πολύ παθητικός. Θα μπορούσα να είχα ρισκάρει λίγο παραπάνω».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα