Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤσιτσιπάς: Δεν ήξερε για τον θάνατο της γιαγιάς του όταν έδινε τη...

Τσιτσιπάς: Δεν ήξερε για τον θάνατο της γιαγιάς του όταν έδινε τη μάχη με τον Τζόκοβιτς – Πότε το έμαθε

Δίχως να γνωρίζει πως είχε μόλις πεθάνει η αγαπημένη του γιαγιά, έδωσε την μεγάλη μάχη στον τελικό του Roland Garros απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του από τον Σέρβο πρωταθλητή, με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε πως πέντε λεπτά πριν τον αγώνα είχε φύγει από την ζωή η γιαγιά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει εάν αγωνίστηκε έχοντας γνώση για την απώλειά της. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κυπριακής κοινότητας Γαλλίας, Ευαγόρα Μαυρομάτη, ο οποίος μίλησε στον ΑLPHA, ο Έλληνας τενίστας δεν γνώριζε για τον θάνατο της γιαγιάς του κατά την διάρκεια του τελικού.

Όπως είπε ο κ. Μαυρομάτης, μετά τον αγώνα διοργανώθηκε μία δεξίωση προς τιμή του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, στην αρχή της οποίας μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν γνώριζε ότι είχε πεθάνει η γιαγιά του. Η δεξίωση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι ευχάριστος.

Μάλιστα όπως είπε, ο Έλληνας πρωταθλητής το έμαθε κατά την διάρκεια της δεξίωσης από την οποία και έφυγε μόλις έμαθε το δυσάρεστο νέο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα