Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤρεις μεταγραφές θέλει να κάνει ο Άρης τον Ιανουάριο!

Τρεις μεταγραφές θέλει να κάνει ο Άρης τον Ιανουάριο!

- Advertisement -

Τρεις παίκτες θέλει να πάρει ο Άρης στην περίοδο του Ιανουαρίου και εκεί έχουν επικεντρώσει ο Άκης Μάντζιος και ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, αλλά υπάρχει ένα “αγκάθι”, που δημιουργεί πρόβλημα και αναβλητικότητα.

Αυτό δεν είναι άλλο, από την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, για την οποία αρχικά ο Άρης τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών, αλλά η προσφυγή του, έδωσε τη δυνατότητα να πάρει παίκτες έως την τελική απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Τώρα πλέον, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει επικεντρώσει στην υπερασπιστική γραμμή δικαίωσης της ομάδας του, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτές τις τρεις μεταγραφές, μα αντίστοιχες αποδεσμεύσεις παικτών. Οι τρεις που έρχονται είναιεξτρέμ, σέντερ φορ και σέντερ μπακ!

Αυτοί που φεύγουν θα βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις, άρα μπορείτε εύκολα να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του Άρη ούτε από τον Μήτρογλου, ούτε από τον Μπεναλουάν, ούτε και από τον Ιτούρμπε και πιθανολογείται ότι θα αρχίσει μια συζήτηση για λύση συμβολαίου ή μείωση αποδοχών, ίσως μόνο με τον τελευταίο (Ιτούρμπε) να δικαιούται άλλη μια περίοδο έξι μηνών, για την προσαρμογή του.

Πηγή: sfina.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα