Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤο όνειρο της UEFA

Το όνειρο της UEFA

Η σημερινή στήλη πρέπει να είναι το… όνειρο στα γραφεία της UEFA! Ένα ποδόσφαιρο που δεν σταματά ποτέ και μεταπηδά από τη μία σεζόν στην άλλη δίχως διακοπή. Κάτι τέτοιο συνέβη φέτος, με το Nations League να γεμίζει τον Ιούνιο και τα προκριματικά της νέας σεζόν στην Ευρώπη να αρχίζουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο BetMarket.gr θα βρείτε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Βασική και 1η επιλογή για το 2022/2023 η Σάμροκ Ρόβερς. Γιατί ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που δεν κάνουν σήμερα πρεμιέρα. Εχει δώσει πάνω από 20 επίσημα φέτος, ούσα πρωτοπόρος στην Ιρλανδία. Εχει φόρμα, έχει ψυχολογία και ως ομάδα δείχνει στα χαρτιά ανώτερη από τη Χιμπέρνιανς.

Οι Μαλτέζοι εκτός έδρας σπάνια καταφέρνουν κάτι καλό στην Ευρώπη. Δεν έχουν ματς στα πόδια τους και σήμερα ταξίδεψαν λαβωμένοι στην Ιρλανδία. Ο Ιταλός προπονητής Στέφανο Σαντέρα είναι τιμωρημένος, ενώ το ίδιο ισχύει για το βασικό δίδυμο των στόπερ, έναν δεξιό μπακ και έναν καλό αμυντικό χαφ. Τιμωρίες που κουβαλά από την περσινή σεζόν.

Η Σάμροκ έχει την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, με καθαρό σκορ, απέναντι σε μια ομάδα δίχως παιχνίδια στα πόδια της και με μια ενδεκάδα που δεν είναι η… κανονική της!

Ο άσος σε combo bet με Over 2,5 είναι στις 2.00 μονάδες, τιμή που θεωρώ πως μπορεί να παιχτεί. Σαφώς έχουν νόημα και σκέψεις για μεγαλύτερο Line. Πάνω στη λογική της πίεσης που θα ασκήσει, μπορούμε να δούμε και ποντάρισμα σε κόρνερ.

Kλείνω με το Νιου Σεντς-Λινφιλντ, όπου κρατάω τα κόρνερ. Δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης, πρόκειται για δύο ομάδες της Βρετανικής σχολής. Τον προηγούμενο μήνα είχα ποντάρει στα κόρνερ του Ιρλανδία-Σκωτία, στο Nations league, με παρόμοια σκεπτικό. Σαφώς και τώρα μπορεί να πάει η αναμέτρηση σε διψήφιο αριθμό.

Προγνωστικά Κόπα Σουνταμερικάνα

Mια στάση και στους επαναληπτικούς του Σουνταμερικάνα, στην Αργεντινή Ουνιόν Σαν Ντα Φε-Νασιονάλ. Οι Αργεντινοί θα πρέπει να πιέσουν, σε μια προσπάθεια να απαντήσουν στην ήττα με 2-0 στην Ουρουγουάη. Σε εκείνο το ματς, ψάχνοντας να επιστρέψουν από το διαμορφωμένο από τα πρώτα 45 λεπτά σκορ, πήραν 5 κόρνερ στο β’ ημίχρονο.

Μπροστά στον κόσμο τους μπορεί να ανεβάσουν κι άλλο την πίεση, με το over 10,5 κόρνερ στην αναμέτρηση να ξεπερνά τις δύο μονάδες. Με ανάλογη σκέψη μπορεί να πάει κάποιος και στο 2.25 του Over 2,5 κόρνερ της Ουνιόν στο πρώτο ημίχρονο.

Betmarket Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα στη Stoiximan.gr

05/7 –21:30 Σάμροκ-Χιμπέρνιανς  1 & Οver 2,5 (2.00)

06/7 –01:15 Ουνιόν-Νασιονάλ Over 10,5 κόρνερ (2.07)

Στη δυάδα απόδοσης 4.14 ποντάρισμα επί 4,90 μονάδες

Δυάδα στη Novibet

05/7 –21:30 Σάμροκ-Χιμπέρνιανς  Οver 6,5 κόρνερ Σάμροκ (1.96)

05/7 –21:00 Νιου Σέντς-Λινφιλντ Over 10,5 κόρνερ (2.35)

Στη δυάδα απόδοσης 4.61 ποντάρισμα επί 4,50 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα