Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤο ραντεβού του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την ιστορία του ΠΑΟΚ

Το ραντεβού του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την ιστορία του ΠΑΟΚ

Ιδιαίετερος θα είναι ο επόμενος αγώνας για τον Ρουμάνο προπονητή

 

 

 

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, έφτασε το 212ο παιχνίδι του ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Άγγελου Αναστασιάδη, και την Πέμπτη (26/10) αναμένεται να γίνει ο προπονητής του “δικεφάλου” με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία του συλλόγου.

Το παιχνίδι της 26ης Οκτωβρίου 2023 αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με την Αμπερντίν θα γίνει ο προπονητής του συλλόγου με τους περισσότερους αγώνες.

«Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Răzvan Lucescu θα γίνει και τυπικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία. Χθες κοουτσάρισε τον 212ο ολοκληρωμένο του αγώνα (όσους έχει και ο Άγγελος Αναστασιάδης), ενώ έχει «χρεωμένα» και δύο ματς στα οποία έχασε εξωαγωνιστικά (δύο εξωαγωνιστικά έχει και ο Αναστασιάδης). Άρα, όπως και να το δει κανείς, είτε στον «κανονικό» 213ο, είτε στον επίσημο 215ο, στη Σκωτία θα ανεβεί μόνος πρώτος σε μια λίστα που τηρείται εδώ και 97 χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η “Ασπρόμαυρη Βίβλος”.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα