Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤο βάρος στον Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Το βάρος στον Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού διευθυντή και φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη. Το γεγονός αυτό όμως δεν μπορεί να σταματήσει τη μεταγραφική κινητικότητα, αφού η ενίσχυση του ρόστερ είναι επιβεβλημένη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εισηγήθηκε για τις θέσεις που επείγεται και θεωρεί ότι χρειάζονται μεταγραφές ποιότητας και ουσίας. Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ μέσω του σκάουτινγκ έχει ήδη τις λίστες μια και η αναζήτηση ή η παρακολούθηση δεν σταμάτησε ποτέ. Μέσα από αυτές τις λίστες και μέσα από τις νέες προτάσεις που έρχονται, ο Λουτσέσκου έχει κάνει κάποιες επιλογές και εισηγήσεις.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι οικονομικές διαπραγματεύσεις που με βάση τις τωρινές συνθήκες, θα γίνονται από την Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία θα βοηθήσει περισσότερο από τις άλλες φορές. Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν να αναλάβει τον ρόλο του διαπραγματευτή και δεν θα δυσκολευτεί να το επαναλάβει.

Για παράδειγμα η Μαρία Γκοντσάρεβα αυτή που κάνει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ομάρ Ελ Καντουρί για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Όταν λοιπόν οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους φτάσουν στο σημείο όπου συζητούνται τα χρήματα έρχεται η ώρα για την υπεύθυνη των οικονομικών του Δικεφάλου, που θα αναλάβει δράση.

Έτσι ξεκινάει η μεταγραφική διαδικασία του ΠΑΟΚ για φέτος και θα δούμε στην πορεία τι και πώς θα αλλάξει ανάλογα με τις εξελίξεις για τον τεχνικό διευθυντή.

sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα