Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤον λύγισαν οι απουσίες του

Τον λύγισαν οι απουσίες του

O ΠΑΟΚ των αρκετών απουσιών κατέβηκε στο «Καραϊσκάκης» με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο πλήρωσε ένα κακό 20 λεπτό στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μασούρα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 32′.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ σε κάθε ευκαιρία που παρουσιαζόταν. Η πρώτη καλη φάση ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 4′ και μάλιστα ήταν διπλή. Ο Κρμέντσικ νικήθηκε από τον Σα, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Λύρατζη έφυγε άουτ.

Στο 32′ ο Ελ Αραμπί βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μασούρα στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο τελείωμα έγραψε το 1-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (Καμαρά 8), Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (Φορτούνης 67′), Μπρούμα (Βαλμπουενά 67′), Ελ Αραμπί (Χασάν 77′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης (Κρέσπο 76′), Βαρέλα, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Λύρατζης (Μιχάι 46′), Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Ουάρντα (Α. Ζίβκοβιτς 60′), Τζόλης (Κωνσταντέλιας 76′), Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 60′).

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα