Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤι υποστήριζει ο Π. Λιαδέλης, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και...

Τι υποστήριζει ο Π. Λιαδέλης, για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και την συμπλοκή

Κινηματογραφικό μοιάζει το σκηνικό με το άγριο ξύλο και το πιστολίδι, το ξημέρωμα της Δευτέρας, στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η πλευρά του πρώην μπασκετμπολίστα και του γιου του θα υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό και ότι για το συμβάν ευθύνονται οι δυο Αλβανοί που ήταν μεθυσμένοι και παρενοχλούσαν τους πελάτες του καταστήματος και όταν απομακρύνθηκαν από τους υπαλλήλους, επέστρεψαν και πυροβολούσαν το μαγαζί με ένα ρέπλικα 9αρι πιστόλι.

 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι, οι αναλυτές της Ασφάλειας Βόλου εκτιμούν πως το συμβάν έγινε ως εξής: Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα, οι δύο Αλβανοί θαμώνες ηλικίας 23 και 26 ετών, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, άρχισαν να παρενοχλούν πελάτες του καταστήματος, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στην τουαλέτα του μπαρ Dior.

Οι δύο αλλοδαποί, παρενόχλησαν έναν πελάτη, τα αίματα άναψαν και παρενέβησαν οι υπάλληλοι του καταστήματος. Το δίδυμο των μεθυσμένων, βγήκαν έξω με τον άγνωστο άντρα και τους υπαλλήλους του καταστήματος για να λυθούν οι διαφορές και τελικά έφυγαν από το σημείο έχοντας όλοι πιστέψει ότι έχει λυθεί η παρεξήγηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα