Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤι ξεχώρισε ο Λουτσέσκου στον Τζίμα!

Τι ξεχώρισε ο Λουτσέσκου στον Τζίμα!

Τη δική του οπτική για το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας στη κάμερα του συδρομητικού

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια με ολλανδικές ομάδες, γιατί έχουν ένταση, γρήγορο ρυθμό, είναι δυνατά και μπορούν να μας προετοιμάσουν δυνατά για τη συνέχεια».

Για το πως εξελίσσεται η προετοιμασία:

«Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, από το γεγονός ότι έρχονται και φεύγουν ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα επίσημα παιχνίδια, θεωρώ ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αρκετά καλό. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ για να εμφανιστούμε έτοιμοι».

Αυτά τα παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα να δούμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις. Για να δούμε αν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα ο Τζίμας, είναι εξτρέμ αλλά σε ομάδες που πιέζουν ψηλά, θα έχει ενδιαφέρον ενδιαφέρον στο μέλλον για μπακ , ο Ντάντας έπαιξε ως 10 για να δούμε αν μπορεί να προσφέρει πράγματα εκεί. Έχουμε παίκτες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο καταπόνησης, όπως οι Κουαλιάτα και Σάστρε, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το επίπεδο επιφόρτισης. Ο Κάργας έπαιξε 60 λεπτά γιατί δεν συμμετείχε σε προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα