Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤζόλης: Αυτή είναι η πρόταση της Νόριτς στον ΠΑΟΚ

Τζόλης: Αυτή είναι η πρόταση της Νόριτς στον ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στο στόχαστρο της Νόριτς, με τα «καναρίνια» να έχουν καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Η ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει εδώ και καιρό στη λίστα της τον 19χρονο άσο. Ο Στιούαρτ Ουέμπερ, αθλητικού διευθυντή της Νόριτς, τον θεωρεί μία εξαιρετική λύση με μεγάλη προοπτική για την επιθετική γραμμή των Άγγλων.

Ο σύλλογος, που αγωνίζεται στο Κάροου Ρόουντ προσφέρει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ ένα ποσό, το οποίο μπορεί να φτάσει συνολικά τα εννιά εκατομμύρια (7+2 μπόνους συμμετοχών) και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ικανοποιεί η συγκεκριμένη πρόταση και οι Άγγλοι δεν αποκλείεται να ανέβουν κι άλλο το επόμενο διάστημα για να δελεάσουν τους «ασπρόμαυρους».

Οι άνθρωποι της Νόριτς εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του νεαρού επιθετικού, έχουν ρωτήσει τον Γιαννούλη και έχουν πάρει τις καλύτερες απαντήσεις για εκείνον.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και οι συζητήσεις συνεχίζονται σε μια «καυτή» μεταγραφική υπόθεση, που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα