Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤζαβέλλας: «Δεν είπα σκουλήκια τους φίλους του Άρη-Αν προσέβαλα τη μνήμη του...

Τζαβέλλας: «Δεν είπα σκουλήκια τους φίλους του Άρη-Αν προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέστη αυτοπροσώπως και απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά του μετά το γκολ της ΑΕΚ στην ήττα με 2-1 από τον Άρη.

Ο 34χρονος αμυντικός ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη, παρότι τον έβριζαν και τον καταριούνταν από την αρχή του παιχνιδιού. «Είπα στον Αραούχο “τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες», ανέφερε. Παράλληλα τόνισε πως στο σημείο που φωνάζει ο ίδιος μετά το 1-1 δεν υπήρχαν φίλαθλοι, ενώ φάνηκε να το κάνει προς την κάμερα γιατί εκεί κατευθύνθηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το γκολ του.

Μάλιστα, τόνισε πως αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλε με την συμπεριφορά του τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, τότε ζητά ο ίδιος να τιμωρηθεί.

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ανέφερε: «Αρνούμαστε την κατηγορία της εξύβρισης. Η δίωξη έγινε μετά από δημοσίευμα σε σάιτ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και ο άσος της ΑΕΚ απειλείται με τιμωρία δύο αγωνιστικών, που θα του στερήσει τη συμμετοχή και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

πηγή www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα