Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤελικός Conference: Καμία κρούση στην ΕΠΟ

Τελικός Conference: Καμία κρούση στην ΕΠΟ

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι αναφορές κυρίως από δημοσιογράφους στην Αλβανία γύρω από το ενδεχόμενο ο τελικός του Conference League να μην πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει η UEFA.

Η UEFA φαίνεται πως ανησυχεί για το γεγονός ότι ο επικεφαλής του αλβανικού ποδοσφαίρου, Αρμάντ Ντούκα, έχει τεθεί σε αναστολή, φοβούμενη πολιτικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

Ποια είναι όμως η ενημέρωση που έχει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το θέμα που φημολογείται μέσω δημοσιευμάτων;

Μέχρι στιγμής οι επιτελείς της ΕΠΟ δεν έχουν καμία ενημέρωση, επίσημη ή έστω και ανεπίσημη, από την πλευρά της UEFA για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η χώρα μας να διοργανώσει τον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία συνεχίζει να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, με εκπροσώπους της UEFA να βρίσκονται στη χώρα μας μέχρι την περασμένη Παρασκευή, καθώς βρέθηκαν στηn Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, δε φαίνεται ότι έγινε και κάποια συζήτηση για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Ελλάδα να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Επειδή, ωστόσο, καπνός χωρίς… φωτιά δύσκολα υπάρχει, μένει να φανεί αν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει τελικά λόγω της κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία της, να μεταθέσει τον τελικό του Conference League στην Ελλάδα, κάτι που αν αποφασιστεί σύντομα θα πρέπει να επικοινωνηθεί και στην ΕΠΟ.

Προς το παρόν αναμονή…

πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα