Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤελευταίο «τεστ» για τον ΠΑΟΚ πριν την Basket League

Τελευταίο «τεστ» για τον ΠΑΟΚ πριν την Basket League

Την τελευταία του φιλική αναμέτρηση, πριν την πρεμιέρα της Basket League, δίνει σήμερα (27/9, 18:00) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει την Καρδίτσα εκτός έδρας.

Οι δύο ομάδες τίθενται για δεύτερη φορά αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα, καθώς είχαν δώσει ακόμη ένα φιλικό ματς, πριν μερικές ημέρες στο Παλατάκι, με τον Δικέφαλο να κερδίζει με 81-75.

Το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι προέρχεται από δύο επίσημες αναμετρήσεις στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Basketball Champions League. Κέρδισε, αρχικά, την Οραντέα, ωστόσο στον τελικό του προκριματικού τουρνουά ηττήθηκε από την Πετκιμσπόρ κι έτσι θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Fiba Europa Cup.

Στο FEC βρίσκεται στον 9ο όμιλο μαζί με Πόρτο (Πορτογαλία), Λίμπουργκ (Βέλγιο) και Σολνόκι (Ουγγαρία).

To σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα αποτελεί την «πρόβα τζενεράλε» του ΠΑΟΚ mateco ενόψει της πρεμιέρας στην Basket League. Αξίζει να επισημανθεί πως οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Περιστέρι για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση να ορίζεται για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 20:15.

Inpaok.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα