Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ- Γαλατασαράι!

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ- Γαλατασαράι!

Μετά την πρώτη του νίκη στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ mateco στρέφεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Μάλιστα από την Τετάρτη (20/10) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά από την ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τετάρτης (20/10) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Galatasaray NEF που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 στις 19:30 για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

Τρόποι διάθεσης…

OnLine από τη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Από το PAOK Sports Arena…

Τετάρτη 20/10: 10:00-18:00

Πέμπτη 21/10: 10:00-18:00

Παρασκευή 22/10: 10:00-18:00

Δευτέρα 25/10: 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και το ΑΜΚΑ.

Σημαντικές διευκρινίσεις

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Οι ανήλικοι δώδεκα (12) ετών και άνω θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως έντεκα (11) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009) έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2006). Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για όλα τα διαζώματα εκτός των VIP. Απαραίτητες προϋποθέσεις, οι συνοδοί των παιδιών να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά που θα αποδεικνύουν την ηλικία του παιδιού και το αντίστοιχο αρνητικό διαγνωστικό τεστ Self Test/PCR/Rapid Test.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα